top of page

Bestil

Vinsmagning

Vinsmagning og Foredrag

Vi glæder os over, at kunne tilbyder jer spændende arrangementer med foredrag og guidet smagning af 6 helt særlige sydafrikanske vine fra den første farvede kvinde i Sydafrika med eget vinbrand. Libby er en meget dygtig og yderst passioneret vinkvinde, der har stort gå-på-mod trods mange udfordringer i en hvid og mandsdomineret verden. Udover at fortælle Libbys historie, vil I høre om hvordan vi mødte Libby, om vores besøg på vingården og om hvordan vi efterfølgende indgik partnerskab med Libby om at importere og sælge LIBBY'S PRIDE Wines i Danmark. Vi fortæller også om donationer af vinsalget, vores ophold og frivillige arbejde på Ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town, om et af os faciliteret samarbejde mellem hjemmet og YMCA og om hvordan vi støtter socialt udsatte, lokalbefolkninger, fattige bønder og lokale producenter andre steder ved at købe deres produkter til en fair pris. 

 

Til vores events serverer vi en kop HumanAid Coffee, der er bæredygtigt produceret kaffe fra landsbyen El Coyolar i Nicaragua. Kaffen købes direkte af de lokale producenter til fair trade priser. Der vil til alle vores arrangementer være mulighed for at købe, vin, kaffe og delikatesser med hjem. 

I kan se et par eksemper på arrangementer herunder og købe et færdigt tilrettelagt aften for 10 personer i vores webshop. Vi skræddersyer også gerne et arrangement ud fra jeres idéer, ønsker og budget og tilbyder tilkøb af flere snacks, tapas eller anden mad tilpasset vinen, kan vi også arrangere dette. Alle arrangementer foregår i en hyggelig afslappende atmosfære og vi kommer gerne ud til jer privat, i virksomheden eller i foreningen. Vi kan også bookes til at arrangerer events, workshops og kurser med forskelligt indhold. Se fx vores "Ler, Vin og Kaffehygge" kurser, nederst på siden.

"Ler, Vin og Kaffehygge"

 

Går du med en drøm om at kreere din helt egen kop, skål, vase eller lysestage? Drømmen kan du få opfyldt på en af vores "Ler, Vin, og Kaffehygge" kursusdage/aftener, hvor Birgit deler sin passion for ler over et glas bæredygtig vin og en kop HumanAid Coffee. Kurserne der er af 3 – 4 t. varighed, vil foregå i en afslappet atmosfære med ro og tid til at kursisterne, kan fordybe sig og opleve glæden ved at have ler i hånden. Udover at introducere deltagerne til den eller de valgte modellerings-teknikker, vil Birgit fortælle om begrebet craftpsykologi og evidensbaseret forskning, der har påvist at det har en positiv effekt på trivsel og helbred, at dyrke sin passion. Livskvalitet og bæredygtighed er også temaer, vi kommer ind omkring på kurset.
Birgit tilrettelægger sine kurser, ud fra individuelle ønsker og de kan kombineres med foredrag og vinsmagning. Kurserne tilbydes afholdt både i private hjem, i foreningslokaler, på arbejdspladsen mv. "Ler, Vin og Kaffe" kurser kan også arrangeres i vores have på Sjællandsgade. Alt efter det ønskede program, er der er plads til 2 – 6 kursister i værkstedet eller havepavillonen. I tilfælde af dårligt vejr, foregår kurset indenfor i vores stue. Kursusprisen starter fra kr. 500,00 pr. person og inkluderer 500 gr. ler, forglødning (1. brænding) af op til to elementer, et glas vin og en kop kaffe. Ekstra vin, kaffe og ler kan tilkøbes. Forglødning af flere elementer, glasering og glasurbrænding tilbydes også mod betaling.

Skulle du ønske at købe noget af den keramik, som er udstillet værkstedet med hjem, er du velkommen til det. Og det er naturligvis ligeledes muligt at købe vin, kaffe og delikatesser med hjem. Har du spørgsmål eller ønsker at bestille et kursus, kan Birgit kontaktes på tlf. 22522760 eller send os en mail på info@humanaid.dk Du er også altid velkommen til at ringe til os for aftale om besøg i værkstedet og vores lille showroom.

bottom of page