Bestil

Vinsmagning

Vinsmagning og Foredrag

Vi glæder os over, at kunne tilbyder jer spændende arrangementer med foredrag og guidet smagning af 6 helt særlige sydafrikanske vine fra den første farvede kvinde i Sydafrika med eget vinbrand. Libby er en meget dygtig og yderst passioneret vinkvinde, der har stort gå-på-mod trods mange udfordringer i en hvid og mandsdomineret verden. Udover at fortælle Libbys historie, vil I høre om hvordan vi mødte Libby, om vores besøg på vingården og om hvordan vi efterfølgende indgik partnerskab med Libby om at importere og sælge LIBBY'S PRIDE Wines i Danmark. Vi fortæller også om donationer af vinsalget, vores ophold og frivillige arbejde på Ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town, om et af os faciliteret samarbejde mellem hjemmet og YMCA og om hvordan vi støtter socialt udsatte, lokalbefolkninger, fattige bønder og lokale producenter andre steder ved at købe deres produkter til en fair pris. 

 

Til vores events serverer vi en kop HumanAid Coffee, der er bæredygtigt produceret kaffe fra landsbyen El Coyolar i Nicaragua. Kaffen købes direkte af de lokale producenter til fair trade priser. Der vil til alle vores arrangementer være mulighed for at købe, vin, kaffe og delikatesser med hjem. 

I kan se et par eksemper på arrangementer herunder og købe et færdigt tilrettelagt aften for 10 personer i vores webshop. Vi skræddersyer også gerne et arrangement ud fra jeres idéer, ønsker og budget og tilbyder tilkøb af flere snacks, tapas eller anden mad tilpasset vinen, kan vi også arrangere dette. Alle arrangementer foregår i en hyggelig afslappende atmosfære og vi kommer gerne ud til jer privat, i virksomheden eller i foreningen.