top of page

Fairbar er ikke kun til øl: Nu også med en samvittighedsfuld vin

Fairbar vin.jpeg

AARHUS: "Stolene står på bordene, og musikken er slukket. Der hersker ro og fred på en normal formiddag i Fairbar, hvor vinimportør Jørgen Møller-Nielsen er på besøg for at levere vin, som gæsterne snart kan nyde i baren, der ellers mest er populær hos øl-kendere." 
 

Aarhus Stiftstidende kom forbi Fairbar for at høre om det samarbejde vi har startet omkring bæredygtig og socialansvarlig vin. Det skete forud for vores foredrag og vinsmagning i Fairbars fine lokaler. 


Klik på knappen herunder for at læse hele artiklen.

12 maj 2021 kl. 20:00

Mød en af de socialøkonomiske iværksættere, der har gjort brug af Rummelig Genstarts gratis sparring

Artikel Projekter i Midt.png

Projekter imidt har interviewet os, og det kom der en god artikel ud af.

Socialøkonomiske iværksættere kan få gratis sparring med fagpersoner via en Rummelig Genstart indsats. En af de virksomheder, der har benyttet sig af tilbuddet, er HumanAid, der drives af Jørgen og Birgit Møller-Nielsen fra Silkeborg.

Ægteparret Jørgen og Birgit Møller-Nielsen fra Silkeborg havde ikke erfaring med at drive egen virksomhed, da de efter flere rejser til Sydafrika besluttede at gøre en forskel for unge udsatte mænd i landet.

 

”Vi tænkte, om det kunne åbne nogle døre at være socialøkonomisk virksomhed og fandt ud af, at der var nogle krav, man skulle have styr på. 

 

12 maj 2021 kl. 20:00

bottom of page