top of page

NYHEDSBREVE

Hold dig opdateret med seneste nyt og læs tidligere nyhedsbreve herunder...

Store bededag winegarden.jpg

August 2021

Sol, strand, terrassehygge og kølig vin...

Vi håber du som os nyder sommeren med skønne varme solskinsdage og lyse lune aftener og ja, vi indrømmer gerne, at der her henover sommeren ofte har været kølig sød vin i glasset, når vi har sommerhygget med venner og familie, set EM, Tour de France og nu OL. Desværre er det endnu en sommer uden muligheder for at deltage i store festivaler og det er både dem hvor det er musikken og dem, hvor det er mad og vin, som samler tusindvis af glade gæster. Måske kommer der nogle muligheder for at holde større events til efteråret og så ellers være ekstra klar til at komme afsted næste år. Heldigvis kan vi glæde os over at en stor del af befolkningen nu er færdig vaccineret og vi nu igen kan samles til familiefester og komme ud at rejse.  

 

Med nyhedsbrevet får du endnu et godt tilbud på månedens vin, info om vores kommende events og et nyt afsnit af Sydafrikas vinhistorie.  Herudover kan du bl.a. læse om nogle af de besøg vi har haft hos andre socialøkonomiske virksomheder og ikke mindst om vores møde med den nye sydafrikanske ambassadør i Danmark.

                                                  De bedste solskinshilsner
Birgit og Jørgen

20210507_070503274_iOS.jpg

Maj
2023

Foråssol, glade fuglefløjt, ny udsprungne bøgetræer, der lyser i fine grønne nuancer ovenover duftende skovbunde fyldt med hvide anemoner, det er hvad vi lige nu får lov til at opleve, når vi går tur i de danske skove. Men også vores lange smukke kyststrækninger kalder på at vi pakker picnic kurven og bruger St. Bededags-ferien til at komme ud og nyde foråret.

 

I HumanAid har vi både velsmagende bæredygtig kaffe, vin og lækre deli-katesser lige til at tage med på tur eller nyde i sommerhuset, caming-vognen, hjemme i haven eller på altanen. Vi har også dejlig rom fra Bybi med let sødme fra honning, som kan bruges både som morgendram eller som en skøn aften drink...

bottom of page