NYHEDSBREVE

Hold dig opdateret med seneste nyt og læs tidligere nyhedsbreve herunder...

Store bededag winegarden.jpg

August 2021

Sol, strand, terrassehygge og kølig vin...

Vi håber du som os nyder sommeren med skønne varme solskinsdage og lyse lune aftener og ja, vi indrømmer gerne, at der her henover sommeren ofte har været kølig sød vin i glasset, når vi har sommerhygget med venner og familie, set EM, Tour de France og nu OL. Desværre er det endnu en sommer uden muligheder for at deltage i store festivaler og det er både dem hvor det er musikken og dem, hvor det er mad og vin, som samler tusindvis af glade gæster. Måske kommer der nogle muligheder for at holde større events til efteråret og så ellers være ekstra klar til at komme afsted næste år. Heldigvis kan vi glæde os over at en stor del af befolkningen nu er færdig vaccineret og vi nu igen kan samles til familiefester og komme ud at rejse.  

 

Med nyhedsbrevet får du endnu et godt tilbud på månedens vin, info om vores kommende events og et nyt afsnit af Sydafrikas vinhistorie.  Herudover kan du bl.a. læse om nogle af de besøg vi har haft hos andre socialøkonomiske virksomheder og ikke mindst om vores møde med den nye sydafrikanske ambassadør i Danmark.

                                                  De bedste solskinshilsner
Birgit og Jørgen

Heritage day Sydafrika København 23.09.21 .jpg

September 2021

En dejlig september med varme og lune sensommerdage, er slut og afløses nu af oktober. Inden længe kan vi nyde efterårets gyldne palet, når vi går tur i skoven og mange har travlt med at plukke sæsonens sidste bær og frugter. Vi begynder at søge indenfor og hygger os med boller og varm kakao, lun æbletærte og dejlig kaffe, mens en god og kraftig gryderet står og simrer på komfuret. 

 

Libby´s smagsfulde Pinotage, der er denne måneds vin, en dejlig hygge vin du kan nyde før eller efter maden og snup gerne et stykke mørk chokolade til. Du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Med sine skønne noter af blommer og krydderier og et strejf af kirsebær og jordbær, passer Libby´s Pinotage perfekt til efterårets lidt tungere og krydrede retter. En af vores favoritter er en god Chili con carne tilsat mørk chokolade. En ret vi ofte nyder mens vi glæder os over at flere forskere, mener at både rødvin, mørk chokolade og kaffe sundt for os - i passende mængder😊 

 

Det er i øvrigt international Pinotage dag d. 9. oktober og dermed har du endnu en god grund til her i oktober at forkæle dig selv eller en du holder af med en flaske af den helt særlige sydafrikanske vin. 

 

De bedste hilsner Birgit og Jørgen