NYHEDSBREVE

Hold dig opdateret med seneste nyt og læs tidligere nyhedsbreve herunder...

Store bededag winegarden.jpg

August 2021

Sol, strand, terrassehygge og kølig vin...

Vi håber du som os nyder sommeren med skønne varme solskinsdage og lyse lune aftener og ja, vi indrømmer gerne, at der her henover sommeren ofte har været kølig sød vin i glasset, når vi har sommerhygget med venner og familie, set EM, Tour de France og nu OL. Desværre er det endnu en sommer uden muligheder for at deltage i store festivaler og det er både dem hvor det er musikken og dem, hvor det er mad og vin, som samler tusindvis af glade gæster. Måske kommer der nogle muligheder for at holde større events til efteråret og så ellers være ekstra klar til at komme afsted næste år. Heldigvis kan vi glæde os over at en stor del af befolkningen nu er færdig vaccineret og vi nu igen kan samles til familiefester og komme ud at rejse.  

 

Med nyhedsbrevet får du endnu et godt tilbud på månedens vin, info om vores kommende events og et nyt afsnit af Sydafrikas vinhistorie.  Herudover kan du bl.a. læse om nogle af de besøg vi har haft hos andre socialøkonomiske virksomheder og ikke mindst om vores møde med den nye sydafrikanske ambassadør i Danmark.

                                                  De bedste solskinshilsner
Birgit og Jørgen

påskeæg.jpg

April
2022

Inden længe er der risiko for at blive holdt for nar, miste pusten når der skal pustes æg, forspise sig ved påskefrokosterne og blive afkrævet chokoladeæg, hvis vi fejler i at gætte afsenderne af modtagne gækkebreve.

 

I nærværende nyhedsbrev kan du bl.a. læse mere om, hvorfor vi synes det er vigtigt at holde fast i vores traditioner og skikke. Vi har også et godt tilbud til dig på vores marcipanhjerter og invitation til at komme og møde os på Fair Festival i Aarhus og til en aften med Valg og Vin i Alderslyst.

 

God læse lyst og glade forårshilsner fra Birgit og Jørgen