NYHEDSBREVE

Hold dig opdateret med seneste nyt og læs tidligere nyhedsbreve herunder...

Store bededag winegarden.jpg

August 2021

Sol, strand, terrassehygge og kølig vin...

Vi håber du som os nyder sommeren med skønne varme solskinsdage og lyse lune aftener og ja, vi indrømmer gerne, at der her henover sommeren ofte har været kølig sød vin i glasset, når vi har sommerhygget med venner og familie, set EM, Tour de France og nu OL. Desværre er det endnu en sommer uden muligheder for at deltage i store festivaler og det er både dem hvor det er musikken og dem, hvor det er mad og vin, som samler tusindvis af glade gæster. Måske kommer der nogle muligheder for at holde større events til efteråret og så ellers være ekstra klar til at komme afsted næste år. Heldigvis kan vi glæde os over at en stor del af befolkningen nu er færdig vaccineret og vi nu igen kan samles til familiefester og komme ud at rejse.  

 

Med nyhedsbrevet får du endnu et godt tilbud på månedens vin, info om vores kommende events og et nyt afsnit af Sydafrikas vinhistorie.  Herudover kan du bl.a. læse om nogle af de besøg vi har haft hos andre socialøkonomiske virksomheder og ikke mindst om vores møde med den nye sydafrikanske ambassadør i Danmark.

                                                  De bedste solskinshilsner
Birgit og Jørgen

_edited.jpg

August
2022

Vi håber I alle har det godt derude i den danske sommer, hvor vejret har været meget omskifteligt med store temperatursvingninger.

 

I nyhedsbrevet for august kan du bl.a. læse om vores møde i Aarhus med Fritz Van der Lecq fra UCT Student YMCA og om vores projekt med Beth Uriel, som gerne skulle være med til at afhjælpe nogle af de økonomiske udfordringer, Melvin Koopman står med på ungdomshjemmet. Som her oplever de i Sydafrika store prisstigninger på brændstof og på hjemmet har de har svært ved at finde penge til at betale de for høje el og varmeregninger. De har også udfordringer med at finde pengene til at betale for de unges skolegang, mad og andre essentielle ting...