top of page

NYHEDSBREVE

Hold dig opdateret med seneste nyt og læs tidligere nyhedsbreve herunder...

Store bededag winegarden.jpg

August 2021

Sol, strand, terrassehygge og kølig vin...

Vi håber du som os nyder sommeren med skønne varme solskinsdage og lyse lune aftener og ja, vi indrømmer gerne, at der her henover sommeren ofte har været kølig sød vin i glasset, når vi har sommerhygget med venner og familie, set EM, Tour de France og nu OL. Desværre er det endnu en sommer uden muligheder for at deltage i store festivaler og det er både dem hvor det er musikken og dem, hvor det er mad og vin, som samler tusindvis af glade gæster. Måske kommer der nogle muligheder for at holde større events til efteråret og så ellers være ekstra klar til at komme afsted næste år. Heldigvis kan vi glæde os over at en stor del af befolkningen nu er færdig vaccineret og vi nu igen kan samles til familiefester og komme ud at rejse.  

 

Med nyhedsbrevet får du endnu et godt tilbud på månedens vin, info om vores kommende events og et nyt afsnit af Sydafrikas vinhistorie.  Herudover kan du bl.a. læse om nogle af de besøg vi har haft hos andre socialøkonomiske virksomheder og ikke mindst om vores møde med den nye sydafrikanske ambassadør i Danmark.

                                                  De bedste solskinshilsner
Birgit og Jørgen

20231101_085841759_iOS.jpg

 November
2023

Det har været et meget spændende og travlt efterår for os begge. Vores idé og beslutning om at udbyde aftner med ”Ler, vin og kaffe”, har været en succes og det samme gælder forældre/barn og bedsteforældre/børnebørn kurser. Der har været overraskede stor interesse for ler og keramik og selvom det er helt nyt at vi tilbyder kurser, har vi allerede holdt en lang række. Vi er så taknemlige over alle de dejlige mennesker vi har mødt gennem leret og er spændt på hvor det bringer os hen. Ikke mindst håber vi også at nå ud til sårbare børn, unge og voksne med vores lerterapi forløb.

 

Dette nyhedsbrev vil derfor primært komme til at handle om afholdte og kommende kurser, men også lidt om vores dejlige rødvine som egner sig perfekt til denne årstid. Vi vil også præsentere jer for et nyt spændende produkt. Det er et meget smukt stentøjskrus, som vores datter Lisette...

Vi glæder os over, at kunne tilbyder jer spændende arrangementer med foredrag og guidet smagning af 6 helt særlige sydafrikanske vine fra den første farvede kvinde i Sydafrika med eget vinbrand. Libby er en meget dygtig og yderst passioneret vinkvinde, der har stort gå-på-mod trods mange udfordringer i en hvid og mandsdomineret verden. Udover at fortælle Libbys historie, vil I høre om hvordan vi mødte Libby, om vores besøg på vingården og om hvordan vi efterfølgende indgik partnerskab med Libby om at importere og sælge LIBBY'S PRIDE Wines i Danmark. Vi fortæller også om donationer af vinsalget, vores ophold og frivillige arbejde på Ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town, om et af os faciliteret samarbejde mellem hjemmet og YMCA og om hvordan vi støtter socialt udsatte, lokalbefolkninger, fattige bønder og lokale producenter andre steder ved at købe deres produkter til en fair pris. 

 

Til vores events serverer vi en kop HumanAid Coffee, der er bæredygtigt produceret kaffe fra landsbyen El Coyolar i Nicaragua. Kaffen købes direkte af de lokale producenter til fair trade priser. Der vil til alle vores arrangementer være mulighed for at købe, vin, kaffe og delikatesser med hjem. 

I kan se et par eksemper på arrangementer herunder og købe et færdigt tilrettelagt aften for 10 personer i vores webshop. Vi skræddersyer også gerne et arrangement ud fra jeres idéer, ønsker og budget og tilbyder tilkøb af flere snacks, tapas eller anden mad tilpasset vinen, kan vi også arrangere dette. Alle arrangementer foregår i en hyggelig afslappende atmosfære og vi kommer gerne ud til jer privat, i virksomheden eller i foreningen.

bottom of page