top of page


Vi glæder os over, at kunne tilbyde private, virksomheder, højskoler og foreninger spændende arrangementer. Vores events kan bruges i mange sammenhænge fx private sammenkomster, socialt samvær med kolleger, forkælelse af medarbejder og kunder, teambuilding, temadage, julefrokoster, foreningsaftner mv. Vores arrangementer kan afholdes lige dér, hvor det passer jer bedst - i jeres private hjem, kantinen, personalestuen, foreningsbygningen eller i lejet lokaler ude i byen. Er I en mindre gruppe stiller vi vores stue og/eller have til rådighed. 

Keramikkurser "Ler, vin og kaffe" - den ultimative selvforkælelse for alle unge som ældre, mænd og kvinder.

Går du med en drøm om at kreere din helt egen kop, skål, vase eller lysestage? Drømmen kan du få opfyldt på en af vores "Ler, Vin, og Kaffe" kurser, der foregår i en afslappende atmosfære med vin i glasset, kaffe i koppen og ro til at opleve glæden ved at have ler i hånden. Udover at introducere dig til en eller flere modelleringsteknikker, vil vi fortælle om begrebet craftpsykologi og den evidensbaseret forskning, der har påvist at det er yderst positivt både for vores trivsel og  helbred, at være passioneret og skabende. Ligesom ved vores andre events, vil vi også fortælle dig om vores arbejde, projekter og partnerskaber. Vores kurser tilrettelægges ud fra dine individuelle ønsker og kan kombineres med foredrag og vinsmagning. Mindre grupper på min. 4 og maks.10 pers. er velkomne hos os på Sjællandsgade 22 i Silkeborg. Vi kommer også gerne efter nærmere aftale ud til dig i din private stue, på din arbejdsplads, klubhus, foreningsbygning mv. Kursusprisen starter fra kr. 450,00 pr. person og inkluderer 500 gr. ler, undervisning, forglødning, glasering og brænding af op til to elementer, et glas vin og en kop kaffe. Ekstra ler og brændinger kan tilkøbes og der er mulighed for at købe keramik, bæredygtig vin, kaffe og delikatesser med hjem. Ønsker du privatundervisning i modellering eller drejning, så kontakt Birgit på 22522760 eller send os en mail på info@humanaid.dk og hør om dine muligheder. Vi har også kurser for både voksne/børn, unge og tilbyder forløb med lerterapi. Datoer for åbne kurser kan ses her på siden under begivenheder og annonceres også på Facebook.

Foredrag og vinsmagninger

Vores foredrag og vinsmagninger tilbydes ligeledes både til private, virksomheder og foreninger. Som vores keramik kan grupper på min. 4 og maks.10 deltagere vælge at komme her hos os. Er vejret godt rykker vi om sommeren ud i vores have, hvor vi kan have en lidt større gruppe. I løbet af året byder vi "indenfor" til Open Wine Garden. Vi arrangerer også offentlige vin events rundt om i landet på restauranter, caféer, campingpladser, foreninger mv. Vi deltager ligeledes på udvalgte messer, foodmarkets og andre begivenheder. Så hold godt øje med vores aktiviteter som vi annoncerer her på siden, i vores nyhedsbreve og på Facebook: @humanaidwine. Skulle I have en god idé til en alternativ lokation eller et anderledes arrangement som eksempelvis winewalk, vin og yoga eller en workshop, hvor det vil passe ind med foredrag, bæredygtig vin eller social ansvarlig kaffe, vil vi meget gerne høre fra jer. 

 

Vi modtager gerne besøg efter forudgående aftale, hvor du både kan se Birgits værksted og butik samt handle i vores lille showroom i kælderen. Har du spørgsmål eller ønsker at bestille vinsmagninger, firmaarrangementer eller kurser, så ring på 60750348 eller send os en mail på info@humanaid.dk  Birgit ogå kontaktes omkring kurser på 22522760. 


Herunder er nogle eksemper på hvordan en vinaften og et kursus kan se ud, men kontakt os omkring jeres ønsker og så skræddersyer vi et arrangement, der passer lige til jer. 

i

 

Eksempler på vin arrangementer

Få et uforpligtende tilbud på keramikkurser, vinsmagning, foredrag og andre events samt på assistance og vin til receptioner, ferniseringer o.lign.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tak for din indsendelse!

Anker 1
bottom of page