top of page

Vinsmagninger og events

Vinsmagninger og foredrag

Vi glæder os over, at kunne tilbyde private, virksomheder, højskoler og foreninger spændende arrangementer med foredrag og guidet smagning af vores bæredygtige sydafrikanske vine. Vores vinevents kan bruges i mange sammenhænge fx private sammenkomster, socialt samvær med kollegerne, til forkælelse af jeres medarbejder og kunder, til teambuilding og temadage, julefrokoster, foreningsaftner mv. Vores arrangementer kan afholdes lige dér, hvor det passer jer bedst - i jeres private hjem, kantinen, personalestuen, foreningsbygningen eller i lejet lokaler ude i byen. Er I en mindre gruppe stiller vi vores stue og/eller have til rådighed. Vi har egne smageglas og andet som skal bruge til smagningen. Det eneste I bedes stå for er vand, vandglas og invitationen af dem I vil samle til en hyggelig aften. Ønsker I at tilkøbe tapas menu eller fx afrikansk mad tilpasset vinen, kan vi også arrangere dette. Vi kommer også gerne ud til receptioner, kundemøder o.lign. hvor vi tilbyder at hygge om jeres gæster, stå for servering af vin, kaffe mv. og andet I måtte ønske hjælp til. 

Keramikkurser "Ler, vin og kaffe"

Går du med en drøm om at kreere din helt egen kop, skål, vase eller lysestage? Drømmen kan du få opfyldt på en af vores "Ler, Vin, og Kaffe" kursusdage/aftener, hvor Birgit deler sin passion for ler over et glas bæredygtig vin og en kop HumanAid Coffee. Kurserne der har en varighed af 2,5 – 3 t. foregår som ene undervisning eller på små hold i en afslappende atmosfære med ro og tid til at kursisterne, kan fordybe sig og opleve glæden ved at have ler i hånden. Det er den ultimative selvforkælelse for alle ung som ældre, mænd og kvinder og kan også tilrettelægges så mindre børn kan være med. Der kræves intet andet end lysten til at gøre noget godt for sig selv. Birgit vil udover at introducere deltagerne til den eller de valgte modelleringsteknikker, fortælle om begrebet craftpsykologi og den evidensbaseret forskning, der har påvist at det er yderst positivt både for vores trivsel og  helbred, at være passioneret og skabende. Generel Livskvalitet, udlevelse af vores drømme  og social ansvarlighed er også tematikker, vi kommer ind omkring på kurset. Ligesom vores andre events, tilrettelægges vores kurser, ud fra individuelle ønsker og kan kombineres med foredrag og vinsmagning. Kurserne tilbydes afholdt i private hjem, i foreningslokaler, på arbejdspladsen mv. og arrangeres også på Sjællandsgade. Alt efter det ønskede program, er der er plads op til 10 kursister. Kursusprisen starter fra kr. 425,00 pr. person og inkluderer 500 gr. ler, forglødning, glasering og brænding af op til to elementer, et glas vin og en kop kaffe. Ekstra vin, kaffe og ler kan tilkøbes.


Andre events
Når vejret tillader det byder vi "indenfor" til Open Wine Garden. Vi arrangerer også offentlige vin events rundt om i landet på restauranter, caféer, campingpladser, foreninger mv. Vi deltager ligeledes på udvalgte messer, foodmarkets og andre begivenheder. Så hold godt øje med vores aktiviteter som vi annoncerer her på siden, i vores nyhedsbreve og på Facebook: @humanaidwine. Skulle I have en god idé til en alternativ
 lokation eller et anderledes arrangement som eksempelvis winewalk, vin og yoga eller en workshop, hvor det vil passe ind med foredrag, bæredygtig vin eller social ansvarlig kaffe, vil vi meget gerne høre fra jer. 

 

Vi modtager også gerne kundebesøg efter forudgående aftale. Udover se vores showroom og handle vin, gin, kaffe og delikatesser er det også muligt at se og købe keramik i Birgits værksted. Har du spørgsmål eller ønsker at bestille et vinevent, kursus, kan du ringe på 60750348 eller send os en mail på info@humanaid.dk  Omkring kurser kan Birgit også kontaktes på 22522760.


Herunder er nogle eksemper på hvordan en vinaften og et kursus kan se ud, men kontakt os omkring jeres ønsker og så skræddersyer vi et arrangement, der passer lige til jer. 

i

 

Eksempler på vin arrangementer

Få et uforpligtende tilbud på vinsmagning og andre events samt på assistance og vin til receptioner, ferniseringer o.lign.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tak for din indsendelse!

Anker 1
bottom of page