top of page

Vinsmagninger og events

Vi glæder os over, at kunne tilbyde private, virksomheder, højskoler og foreninger spændende arrangementer med foredrag og guidet smagning af vores bæredygtige sydafrikanske vine fra vores partner LIBBY´S PRIDE. Vinen importerer vi direkte fra Libby, som er den første farvede kvinde i Sydafrika med eget vinbrand. Udover introduktion af vinene, fortæller vi Libby's personlige beretning om at være vinkvinde i en hvid og mandsdomineret verden, om Sydafrikas vinhistorie samt vores egen historie om at tage springet og blive social ansvarlige iværksættere. 

Vores vinevents kan bruges i mange sammenhænge fx private sammenkomster, socialt samvær med kollegerne, til forkælelse af jeres medarbejder og kunder, til teambuilding og temadage, julefrokoster, foreningsaftner mv.

Vi tilbyder at holde vores arrangementer lige der hvor det passer jer bedst - i jeres private hjem, kantinen, personalestuen, foreningsbygningen eller i lejet lokaler ude i byen. Er I en mindre gruppe stiller vi vores stue og/eller have til rådighed. 

Vi har egne smageglas og andet som skal bruge til smagningen. Det eneste I bedes stå for er vand, vandglas og invitationen af dem I vil samle til en hyggelig aften. Ønsker I at tilkøbe tapas menu eller fx afrikansk mad tilpasset vinen, kan vi også arrangere dette. Vi kommer også gerne ud til receptioner, kundemøder o.lign. hvor vi tilbyder at hygge om jeres gæster, stå for servering af vin, kaffe mv. og andet I måtte ønske hjælp til. 


Når vejret tillader det byder vi "indenfor" til Open Wine Garden. Vi arrangerer også offentlige vin events rundt om i landet på restauranter, caféer, campingpladser, foreninger mv. Vi deltager ligeledes på messer, foodmarkets og andre begivenheder. Så hold godt øje med vores aktiviteter som vi annoncerer her på siden, i vores nyhedsbreve og på Facebook: @humanaidwine. Skulle I have en god idé til en alternativ lokation eller et anderledes arrangement som eksempelvis winewalk, vin og yoga eller en workshop, hvor det vil passe ind med foredrag, bæredygtig vin eller social ansvarlig kaffe, vil vi meget gerne høre fra jer.

Nedenstående er et par eksemper på hvordan en vinaften hos jer kunne se ud, men kontakt os omkring jeres ønsker og så skræddersyer vi et event, der passer lige til jer. 

i

 

Eksempler på vin aftner

Få et uforpligtende tilbud på vinsmagning og andre events samt på assistance og vin til receptioner, ferniseringer o.lign.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tak for din indsendelse!

Anker 1
bottom of page