top of page

Mød teamet

9im7_fVw.png

Om HumanAid
 

Vi har startet vores socialøkonomiske virksomhed HumanAid ud fra ønsket om at bedre livsvilkårene for socialt udsatte på globalt plan. Det gør vi ud fra FN’s verdensmål og ved at indgå "Partnerskaber for Handling" med lokale virksomheder.

 

Vores aktiviteter er import og salg af LIBBY's PRIDE Wines fra Sydafrika, vingavekasser, vinsmagninger og foredrag. Herudover sælger vi vores egen HumanAid Coffee og andre social ansvarlige produkter. 

Ved at registrere os som social økonomisk virksomhed, har vi forpligtet os på en social ansvarlig håndtering af vores overskud. En del af denne forpligtelse er direkte og ubeskårne donationer af vinsalget til private, som går til at Ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town. På hjemmet gøres en stor og prisværdig indsats for at hjælpe udsatte børn og unge med skolegang, uddannelse og job. 

 

Vi har begge mange års rejseerfaring og er vant at organisere individuelle rejser. Vi tilbyder gerne vores assistance, hvis du har brug for hjælp til at planlægge
din næste rejse eller et volontør ophold. 

Vi håber du vil blive inspireret af at kigge rundt på hjemmesiden og hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, gode idéer eller lyst til at vide mere om vores arbejde. Vi kan også kontaktes for et personligt møde. 

​​

Mange hilsner 
Birgit og Jørgen Møller-Nielsen

bottom of page