top of page

Mød teamet

9im7_fVw.png

Om HumanAid
 

Vi har startet vores socialøkonomiske virksomhed HumanAid ud fra ønsket om at bedre livsvilkårene for socialt udsatte på globalt plan. Det gør vi ud fra FN’s verdensmål og ved at indgå "Partnerskaber for Handling" med lokale virksomheder og foreninger. 

Vores første partnerskab indgik vi i 2019 med ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town efter to volontørophold på institutionen. På hjemmet gøres en stor og prisværdig indsats for at forberede livsvilkårene for udsatte børn og unge. De unge som bor på hjemmet får gratis kost, logi, skolegang og hjælp til uddannelse og job, mod at de følger en individuel tilrettelagt plan. Gennem HumanAid støtter Beth Uriel med direkte og ubeskårne donationer af vinsalget til private og vi har bl.a. faciliteret en mentorordning, som er en del af vores skole- og undervisningsprojekt.

I Danmark støtter vi udsatte børn, unge og voksne gennem mentorordninger og lerterapi. Vores lerforløb er bygget op omkring tankerne fra Craft Psykologi og Anne Kirketerps evidensbaseret forskning om det sundhedsfremmende i at lave håndarbejde og håndværk. 

Vores aktiviteter er herudover salg af LIBBY'S PRIDE Wines og anden bæredygtig vin og gin fra Sydafrika, socialansvarlig kaffe, rom og andre social ansvarlige produkter. Vores varer indkøbes til fair mindstepriser hos lokale producenter, der har gode etiske forhold for deres  medarbejdere. Vi tilbyder endvidere vinsmagning, foredrag og keramikkurser til både private, virksomheder og foreninger. 

 

Vi håber du vil blive inspireret af at kigge rundt på hjemmesiden og hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, gode idéer eller lyst til at vide mere om vores arbejde. Vi kan også kontaktes for et personligt møde. 

​​

Mange hilsner 
Birgit og Jørgen Møller-Nielsen

bottom of page