top of page

søn. 19. jun.

|

Silkeborg

3 år med HumanAid

Vi fejrer vores 3 års fødselsdag med10 % rabat til kunder, der lægger en ordre i løbet af dagen og i tidsrummet fra kl. 14 – 16 er vi vært med en kop kaffe og et glas vin i haven på Sjællandsgade 22 i Silkeborg.

3 år med HumanAid
3 år med HumanAid

Tid & sted

19. jun. 2022, 14.00 – 16.00

Silkeborg, Sjællandsgade 22, 8600 Silkeborg, Danmark

Om eventet

Det er svært at forstå, at vi i HumanAid kan fejre 3-års fødselsdag søndag d. 19. juni. Tankerne går tilbage til februar 2019 hvor vi rejste til Sydafrika og blev så dybt berørte over, at se og opleve bagsiden og kontrasterne i et af verdens smukkeste lande, at vi efterfølgende besluttede os for at etablere HumanAid.

Som for alle andre, har de seneste år budt på både modgang og udfordringer og derfor er vores glæde og taknemligheden over at kunne fejre tre år med HumanAid stor. Vi har ikke kun haft nogle travle år, vi har også været på en spændende rejse, hvor vi har arbejdet aktivt med FN´s verdensmål, indgået Partnerskaber for Handling, lavet hjælpeprojekter, solgt social ansvarlige gaver, holdt foredrag og vinevents. Og ikke mindst har vi mødt en masse dejlige mennesker. Der skal derfor lyde en dybtfølt TAK til alle jer, vores trofaste kunder, samarbejdspartnere og støtter!! Uden jer var vi ikke nået hertil. 

Del denne begivenhed

bottom of page