Humanaid

Erhverv

Alle priser er inkl. moms.

Vores

Vin

Alle vores vine er købt direkte af Sydafrikas første farvede kvinde med eget vinbrand.

Vi er eneimportør

af LIBBY'S PRIDE i Danmark

Det siger anmelderne:

”Who is up for some South African Sauvignon Blanc”? Solen skinner og jeg tog en tur til stranden for bare at slippe lidt fra Odense og det jag der følger med en storby. Og når man alligevel sidder der med sand imellem tæerne, kan man lige så godt drikke denne let drikkelige hvidvin fra @libbyspridewines 😍

Det er en varm Sauvignon Blanc med delikate noter af ananas og den har en sprød syre, som alle jo ved, at jeg elsker. Lige en vin efter min smag🤤”

- Anmeldelse af @mathildemajlund

”Vin med hjertet på det rette sted❤️ Libby's Pride er en flot og typisk Shiraz fra Sydafrika. Her er noter af cacao, brombær og blomme. God mundfylde med masser af frugt. En vin der passer super fint til sommerens grill arrangement.”

- Anmeldelse af @vinkreutzer

Webshop priserne er inkl. donation på 20 kr. pr. flaske. 

Pengene går direkte og ubeskåret til Ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town. 

Det siger kunderne:

Vinen fra HumanAid er lækker. Vi var til vinsmagning, og fik fortalt den flotte historie der ligger bag Libbys pride. Alle de vine vi smagte var gode, og til en fornuftig pris. Vi kan klart anbefale at købe roséen, som smager fantastisk. Projektet er noget vi anbefaler man støtter op om 😊
 

- Trustpilot, anmeldelse af Karla Møller

Vi var så heldige at få en aften med vinsmagning hos HumanAid Wine, hvilket var en fantastisk god oplevelse. Birgit og Jørgen ønsker at gøre en forskel for mennesker, der er dårligere stillet end vi - et projekt med mening - helt klart værd at støtte! Vores rødvinsfavorit er Shiraz - og roséen er fantastisk på terrassen en lun sommeraften.

 

Trustpilot, anmeldelse af Marianne Oehlenschläger

Vinsmagning for 10 personer

Vinsmagning for 10 personer

kr 1.990,00Pris

Vin events

Vi tilbyder vinsmagninger og foredrag til både private, vinklubber, foreninger, skoler og virksomheder.

Alt efter hvad der passer jer, kommer vi ud og afholder events i jeres private stue, i jeres forenings- eller virksomhedslokaler. Drejer det sig om en mindre gruppe, er I også velkomne hjemme hos os.

Vi kan bookes til at holde foredrag med og uden vinsmagning. Vælger I et foredrag uden vinsmagning, tilbyder vi tilkøb af et glas vin til deltagerne i pausen.

Vores populære vinevents passer til mange forskellige lejligheder og tilrettelægges ud fra individuelle ønsker og tilpasses jeres budget.